3 Nov 2011

SoalaN-SoalaN yg MembUatkaN oRg Bengang!!!

1.Bila org nampak anda baring tutup mata:
S: Ko tidur ke?
J: Tak lah, aku tgh training mcm mana nak mati la..
...
2. Imagine anda bawa tv anda yg rosak ke technician tuk repair n dia masih juga tanya:
S: Mahu repair tv ke?
J: Tak lah, aku boring je, jadi aku bawa la tv aku ni gi jln2 sini.

3. Bila time hujan kwn anda nampak anda kluar,dia tanya:
S: Ko kluar time hujan ni?
J: Eh tak lah, hujan turun lagi sekali baru aku kluar.=-?

4. Time ko baru bangun tidur,..........
S: Ko dah bangun?
J: Ish, aku tidur sambil jalan ni! (=|

5. Kawan anda call ke telefon rumah anda:
S: Ko kat Mana?
J: Kat bus stop ni! :/

6. Kawan anda nampak anda kluar dari bilik mandi basah2:
S: Ko baru mandi ke?
J: Mana ada, aku terjatuh dlm lubang tandas lah :&

7. Anda bediri di dlm lift di tingkat paling bawah sekali tiba-tiba ada orang tanya:
S: Going up ke?
J: Eh tak lah, saya tengah tunggu apartment saya turun ni.

8. Boyfren anda g rumah anda bawa sejambak bunga. And anda masih juga tanya dia:
S: Eeeh,bunga ke tu?
J: Tak la sayang! Paku-pakis dengan kubis lah ni.X_X

9. Anda di dlm toilet, pintu bekunci, tib-tiba ada org katuk pintu n dia tanya:
S: Ada orang tak?
J: (Suara Kiut) Takde orang! Tahi yang becakap ni!!!..

No comments:

Klik jap..tgk la.. awesome kot!!